Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Ibiza med for kun 2.556,-


8 dage på Ibiza for kun 2.556,- per person inkl. fly og hotel med morgenmad, pool og beliggenhed tæt på stranden!

Ibiza frister med et trendy natteliv, børnevenlige strande, modebutikker og en betagende natur. Selvom øen nok er mest kendt for nattelivet, så har den meget mere at byde på. – Bl.a.  landlig charme, en venlig lokalbefolkning og små, naturskønne badebugter. Mange af Ibizas fine sandstrande ligger i afskærmede bugter, og takket være det rolige, klare vand er her gode snorkelforhold.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vælg Laveste Pris på Trivago. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 13. – 20. sep 2022 (7 NÆTTER)
HOTEL2.450,-
FLY106,-
I ALT2.556,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.900,- for 2 personer i et dobbeltværelse med morgenmad, hvilket svarer til 2.450,- per person.


Hotel

 

Hotel Mediterráneo ligger 350 m fra stranden i Santa Eulàlia des Ríu og har udendørs swimmingpool og værelser med balkon. Stedet ligger 5 minutters gang fra byens caféer, barer og restauranter.

Alle værelserne på Hotel Mediterráneo er enkelt og lyst indrettet. Der er eget badeværelse, og nogle af værelserne har udsigt over poolen. Du kan benytte en værdiboks mod tillægsgebyr.

Du kan spise morgenbuffet i Mediterráneos spisestue.

Es Canar ligger kun 5 km fra stedet, og byen Ibiza og øens lufthavn kan nås på 20 minutter i bil. Der ligger en busstation 50 m derfra.

SE MERE HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Ibiza:

FRA Billund: 13. – 20. sep 2022

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er billigt og kan bestilles her:

Se mere her:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365