Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Wien for kun 1.478,-


5 dage i Wien for kun 1.478,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med morgenmad og god beliggenhed!

Wien er Østrigs pragtfulde hovedstad og en af Europas smukkeste byer. Du bliver hurtigt betaget af byen, der imponerer med sin arkitektur, kultur og historie og rummer en bred vifte af spændende tilbud til livsnydere. Wien er musikkens by, og det er oplagt at nyde noget af verdens smukkeste musik i den by, hvor det blev skabt.

SE DET GODE TILBUD HER:
Billund
København
Bemærk: Lad søgningen på fly og hotel blive helt færdig. Husk at vælge laveste pris på Trivago. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 27. – 31.  okt 2022
HOTEL1.340,-
FLY138,-
I ALT1.478,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 2.680,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.340,- per person.

 

københavn: 12. – 16.  nov 2022
HOTEL1.399,-
FLY234,-
I ALT1.633,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 2.797,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.399,- per person.

 

 


Hotel

 

Hotel Boltzmann ligger i centrum af Wien i det rolige 9. bykvarter.  På blot få minutters gang kommer man til Wiens Ringstraße med dens pragtbyggerier og Sigmund Freud museet. Det moderne indrettede hotel har i alt 7 etager med 70 værelser. Bygningen rummer desuden en vidunderlig terrasse, flere elevatorer, en morgenmadsrestaurant og en hyggelig bar.  De flotte værelser har alle et stort badeværelse med hårtørrer.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Wien.

FRA billund: 27. – 31.  okt 2022

 

 

Fra København: 12. – 16.  nov 2022

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Wien: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365