fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Marbella for kun 1.576,-


5 dage i Marbella for kun 1.576,- per person inkl. fly, lækkert 4-stjernet spa-hotel med pool og guidet tur til Europas nok vildeste vandrerute!

Nyd Costa del Sols behagelige klima og skønne strande og brug samtidig en af dagene på at give dig selv et adrenalin-kick i højderne på Caminito del Rey.
Lonely Planet har kåret Caminito del Rey til en af de mest anbefalelsesværdige rejseoplevelser, og du kan også se frem en af verdens mest spektakulære vandrestier, der bl.a. byder på en bro i 100 meters højde over Guadalhorce-floden.  Andre steder klamrer gangbroerne sig til klippevæggene med sektioner, hvor du går på glasbund og kigger direkte ned i kløftens dyb! For få år siden var Caminito del Rey en meget farlig vandrerute men efter en omfattende renovering er ‘Kongestien’ blevet en af Spaniens største attraktioner.

SE fly og hotel HER:
København
Aarhus
Billund
Bemærk: Lad søgningen på fly og hotel blive helt færdig! Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Caminito del rey

 


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

KØBENHAVN: 13. – 17. nov 22
HOTEL694,-
TUR439,-
FLY413,-
I ALT1.576,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.388,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 694,- per person.

 

FRA AArhus: 15. – 19. nov 22
HOTEL818,-
TUR439,-
FLY828,-
I ALT2.085,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.636,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 818,- per person.

 

FRA billund: 23. – 27. nov 22
HOTEL930,-
TUR439,-
FLY871,-
I ALT2.240,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.859,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 930,- per person.

 


Hotel

 

Senator Marbella Spa Hotel ligger 300 m fra Guadalpin Strand. og tilbyder gratis wi-fi, værelser med aircondition og 42-tommers fladskærms-tv samt tagterrasse med pool og fantastisk havudsigt.

Senators moderne værelser har flotte trægulve samt aircondition og varme afhængigt af årstiden. De tilhørende badeværelser har toiletartikler og hårtørrer. Der er desuden tv med digitale kanaler, kabelkanaler og 3 internationale kanaler. Ved ankomst er der et par små flasker vand på værelset. Der tilbydes adgang til en værdiboks mod tillægsgebyr. Man kan nyde lette måltider i hotellets snackbar og slappe af med en drink i loungebaren. Der ligger desuden en bred vifte af barer og restauranter inden for 5 minutters gang derfra.

Senator Marbella Spa Hotel ligger på Milla de Oro i Marbella, blot 10 minutters gang fra Marbella Kongrescenter. Der er ca. 2 km til byens historiske centrum.

SE MERE HER:
KøbenhavnAarhusBIllund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet direkte flybilletter fra København, Aarhus og Billund til Malaga:

 

FRA KØBENHAVN: 13. – 17. nov 22

 

 

FRA AArhus: 15. – 19. nov 22

 

 

FRA Billund: 23. – 27. nov 22

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Malaga: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365