Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Malmø for kun 500,-


3 dages forlænget weekend i Malmø for kun 500,- per person inkl. flot hotel med morgenmad og central beliggenhed!

Besøg Sveriges tredjestørste by Malmø på en storby-getaway i det sydlige Sverige. Malmø er fantastisk hyggelig og har gennem de sidste år fået en sand ansigtsløftning, der har gjort byen meget attraktiv med et stort shopping-, restaurant- og kulturudbud. Malmø kombinerer grønne parker og sandstrande med en rig kultur, historie og moderne kunst. Husk også at besøge det hyggelige Lilla Torg med caféer og restauranter omgivet af bindingsværkshuse fra 1600- og 1700-tallet.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1000,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 500,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

Quality Hotel the Mill ligger ligger i hjertet af Malmö i gåafstand til byens mange restauranter, butikker og seværdigheder. Samtlige værelser på Quality Hotel The Mill har fladskærms-tv med satellitkanaler, skrivebord og strygeudstyr. Nogle af værelserne har havudsigt. Prisen er inkl. morgenmad.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Malmø

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365