fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Karpathos for kun 1.892,-


8 dage på Karpathos for kun 1.892,- per person inkl. fly og stilfuldt hotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

Karpathos er en smuk og langstrakt ø beliggende mellem Kreta og Rhodos i den sydlige del af Det Ægæiske Hav. Den fredelige ø byder på masser af strande, maleriske små byer, dramatisk natur og krystalklart vand – det perfekte sted til en rigtig afslappende ferie.

 

SE det gode tilbud HER:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Sunweb har mange rejser at vælge imellem til Grækenland. Herunder kan du se dem alle:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 29. AUG – 5. SEP 22
v/2 personer1.892,-

 

 

København: 29. AUG – 5. SEP 22
v/2 personer1.962,-

 


Hotel

Lejligheder Three Stars gennemgik for ikke ret længe siden en sand forvandling. Lejlighederne, som er en del af Sunweb Villages-konceptet, er moderne med et meget stilfuldt interiør. Der er anvendt smukke materialer og rolige farver; ideelt til at slappe af efter en solskinsdag og gøre sig klar til en aften i Karpathos by.

Swimmingpoolen er det perfekte sted at slappe af på en solseng og nyde hinanden og omgivelserne. Mens du nyder en forfriskende drink, kan du planlægge, hvad du vil bruge dine feriedage på at opleve og udforske. De venlige ejere er altid til stede og giver dig gerne tips om øen.

Det er meget hyggeligt og roligt her, og alligevel ligger dette attraktive kompleks i kort afstand fra flere smukke strande og den hyggelige by.  Her finder du masser af typiske græske taverner og barer, og især om aftenen er det skønt med et besøg i centrum.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet meget gode tilbud fra Billund og København til Karpathos:

Fra billund: 29. AUG – 5. SEP 22

 

Fra København: 29. AUG – 5. SEP 22

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365