Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Bayern for kun 963,-


5 dage i Bayern for kun 963,- per person inkl. fly og godt hotel!

Sydtyskland byder på overdådige smukke landskaber og nogle af de mest idylliske landsbyer i Europa. Nyd de smaragdgrønne bjergsøer, majestætiske alper og dybe skove, der skaber en ideel kulisse for en skøn biltur. Besøg f.eks. eventyrslottet Neuschwanstein, der ligger på en klippetop højt over landsbyen Hohenschwangau og kør til München, der bl.a. lokker med charmerende historiske bygninger, smukke grønne områder, mange kunstgallerier og selvfølgelig fodbold og øl i verdensklasse.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Billeje

 

Sydtyskland byder på smuk natur og utallige seværdigheder og oplevelser. Det er derfor oplagt at leje en bil. Den kan bestilles her:

SE MERE HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 20. – 24. sep 22
HOTEL878,-
FLY85,-
I ALT963,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.755,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 878,- pr person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i BA Hotel, der byder på pæne værelser og har en ideel beliggenhed i forhold til at køre ud og opdage Sydtyskland. Se mere her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

FRA billund: 20. – 24. sep 22

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365