Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Kreta for kun 1.878,-


1 uge på Kreta for kun 1.878,- per person inkl. fly og lækkert 4-stjernet hotel med pool og beliggenhed lige ned til en privat strand!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

Se tilbuddet vi har fundet her:
KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

ANDRE TILBUD TIL KRETA

Sunweb har mange gode tilbud at vælge imellem på Kreta. Se dem alle her:

_

 


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 27. AUG – 3. SEP 22
Pris1.878,-

 

 

billund:  27. AUG – 3. SEP 22
Pris2.729,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Villages Lejligheder Ilion Beach, der har en dejlig beliggenhed tæt på strand og centrum. Den private strand ligger blot ca. 100 m. herfra, så du kan hurtigt komme ned og nyde en dag i solen og bade i det lækre blå hav. I løbet af dagen kan du købe kolde forfriskninger i strandbaren. Vil du shoppe rundt i diverse butikker eller spise på en af de lækre restauranter, så ligger centrum i gåafstand herfra.

Lejligheder Ilion Beach har et dejligt poolområde med liggestole, så du kan slappe af i solen, mens børnene kan boltre sig i poolen. Lejlighederne er med plads til op til 6 personer, som alle er lyse og moderne indrettet, med køkken og balkon. Da opholdet er uden forplejning har du mulighed for at tilberede lette retter i lejligheden eller du kan tage ud og smage på de græske specialiteter. Vi anbefaler lejligheder Ilion Beach til alle, som gerne vil bo tæt på strand og centrum, på deres ferie på Vestkreta.

Se mere her:
KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet meget gode tilbud fra København og Billund til Kreta i oktober måned.

Fra København: 27. AUG – 3. SEP 22

 

Fra billund: 27. AUG – 3. SEP 22

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Kreta. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365