fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

Spaophold i Lübeck for kun 399,-


Spaophold i Lübeck på det 4-stjernede Hotel Hanseatischer Hof for kun 399,- per person inkl. overnatning, morgenmad og adgang til spa med indendørs pool med massagestråler, sauna, dampbad, Caldarium, solterrasse, tropiske brusere og meget mere!

Kun 80 km syd for den danske grænse ligger Lübeck, der er en af Tysklands hyggeligste byer. Den historiske havneby er en gammel hansestad fra 1100-tallet med et middelalderligt centrum, der er optaget på UNESCOs verdensarvliste. Oplev bl.a. den imponerende gotiske byport Holstentor og Lübecks rådhus, der er et af de smukkeste i Tyskland.

I Lübeck kan du f.eks. bo på Hotel Hanseatischer Hof. Takket være hotellets centrale beliggenhed, kan du hurtigt nå Lübecks historiske centrum. På hotellet kan du slappe af i det kæmpe store wellnessområde med bl.a. indendørs pool, finsk sauna og dampbad.

Se det gode tilbud her

Bemærk at den samlede pris for hotellet er 797,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket svarer til 399,- per person.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365