Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Istanbul for kun 1.489,-


5 dage i Istanbul for kun 1.489,- per person inkl. direkte fly og flot 5-stjernet hotel med indendørs pool, sauna og spa!

Besøg Istanbul og oplev en spændende storby, der er en fascinerende kombination af europæisk og asiatisk kultur. Istanbul tilbyder store kulturelle og historiske seværdigheder og er samtidig en smuk og meget imødekommende by.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig! Husk at vælge laveste pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 23. – 27. okt 22
HOTEL767,-
FLY722,-
I ALT1.489,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.533,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 767,- per person.

 


Hotel

 

 

Det 5-stjernede Gorrion Hotel Istanbul ligger 8 minutters kørsel fra messecentret CNR Expo og har indendørs pool, terrasse samt spa-centret Harem med døgnåbent fitnesscenter. Der tilbydes desuden gratis wi-fi, parkeringsservice, frisør, bagageopbevaring og tøjrens på stedet. Alle værelserne har fladskærms-tv med satellitkanaler, skrivebord, minibar, elkedel og aircondition. Der er eget badeværelse med hårtørrer og badekar eller bruser. Værelserne har byudsigt. Nogle af værelserne har også terrasse hvor du kan slappe af efter en begivenhedsrig dag. Golden Horn Restaurant serverer velassorteret morgenbuffet hver dag. Du kan spise andre måltider på Pera Brasserie der er åben hele dagen. Du kan også forkæle dig selv med en forfriskende drink i Pierre Loti-loungen.

Spa-centret Harem har indendørs pool, sauna og tyrkisk hamam. Der tilbydes desuden et bredt udvalg af ansigtsbehandlinger og massagebehandlinger mod tillægsgebyr.

 

SE mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra København til Istanbul:

Fra København: 23. – 27. okt 22

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange spændende oplevelser i og omkring Istanbul: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Istanbul


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365