Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Tallinn for kun 1.262,-


4 dages forlænget weekend i Tallinn for kun 1.262,- per person inkl. fly og lækkert 5-stjernet hotel med central beliggenhed, pool, spa og sky-bar med imponerende udsigt!

Tallinn er Estlands smukke hovedstad og lokker med det nordlige Europas bedst bevarede Middelalderby. Den charmerende bykerne med maleriske brostensbelagte gader er omgivet af en fascinerende bymur og byder også på flere museer samt et livligt forlystelsesliv med et væld af fantastiske restauranter og barer.  

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 11. – 14. nov 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL1.158,-
FLY104,-
I ALT1.262,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.316,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.158,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 5-stjernede Swissôtel Tallinn, der er et luksuriøst hotel i Tallinns centrum, 10 minutters kørsel fra lufthavnen. Det tilbyder værelser med aircondition, fladskærms-tv med kabelkanaler og gratis WiFi. Swissôtels værelser ligger i Tallinns højeste bygning og har moderne indretning og værdiboks. De fleste har udsigt over hotellets omgivelser, såsom den gamle middelalderby og Finske Bugt. Viru-pladsen ligger inden for 850 meter. Der er mange vartegn, butikker, restauranter og barer i området.

Hotellet tilbyder også fitness- og spafaciliteter og en indendørs swimmingpool. Cocktails, frokost og middag kan nydes på Horisont Restaurant (åben tirsdag til lørdag) & Bar (åben dagligt) på øverste etage. Morgenmaden serveres i restauranten The Quarter.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Tallinn:

FRA billund: 11. – 14. nov 2022

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Tallinn: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365