Vi finder de bedste rejsetilbud

6 dages cruise og 3 dage i Barcelona for kun 2.879,-


6 dages cruise og 3 dage i Barcelona for kun 2.879,- per person inkl. fly, hotel og cruise på MSC Seaview med helpension!

Barcelona er en flot og meget farverig by. Nyd den smukke arkitektur og den festlige La Rambla. Er du kunstinteresseret kan du nyde det eminente Picasso Museum, mens den sportsinteresserede bør besøge FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou. Nyd også ægte spansk tapas sammen med et godt glas vin, inden dagen måske slutter med et besøg på en af byens utallige barer eller diskoteker.

Cruiset sejler fra og til Barcelona med det i 2018 byggede MSC skib Seaview. Ruten byder på 3 stop i Marseille, Frankrig, Genoa, Italien og Mallorca, Spanien.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 11. – 18. nov 22 (7 NÆTTER)
FLY307,-
CRUISE2.228,-
HOTEL344,-
I ALT2.879,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet i Barcelona er 688,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 344,- per person.

Hjemmesiden, hvor cruiset kan bestilles er på tysk. Vi foreslår, at man enten benytter sig af google translate eller ser vejledningen nedenfor. Prisen er 249,- euro per person, hvilket er ca. 1.855,- kroner. Dertil kommer 373,- i drikkepenge per person.

 

København: 11. – 18. nov 22 (7 NÆTTER)
FLY525,-
CRUISE2.228,-
HOTEL344,-
I ALT3.097,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet i Barcelona er 688,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 344,- per person.

Hjemmesiden, hvor cruiset kan bestilles er på tysk. Vi foreslår, at man enten benytter sig af google translate eller ser vejledningen nedenfor. Prisen er 249,- euro per person, hvilket er ca. 1.855,- kroner. Dertil kommer 373,- i drikkepenge per person.

 


CRUISE

Vi har taget udgangspunkt i et 6 dages cruise fra Barcelona og til Barcelona på skibet MSC Seaview. Skibet er fra 2018  og er et stort og flot skib med masser af mulighed for underholdning. Skibets længde er 323 meter og det vejer 153.000 tons. Der er plads til næsten 5.100 passagerer.

Prisen er for en indvendig kahyt, men der er mulighed for at opgradere til en udvendig kahyt (+1.133,- per person), balkon (+1.714,- per person) eller suite (3.651,- per person).

Helpension (Samtlige måltider samt vand, the, kaffe, juice og saft) indgår.

SE MERE HER

Hjemmesiden er på tysk. Vi foreslår, at man enten benytter sig af google translate eller ser vejledningen nedenfor.

  1. Vælg antal personer, pakke og kahyttype.

 

2. Klik på videre.

 

3. Vælg evt. kahytnummer og klik videre. (Er det en X kahyt, så er det en garanteret kahyttype, men hvor man ikke selv kan vælge kahytnummeret).

 

4. Udfyld informationer på de rejsende og tilvælg evt. forsikring. Klik derefter på oversigt og betal, hvis de indtastede informationer er korrekte.


Hotel i Barcelona

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Eurohotel Barcelona Gran Via Fira, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på pæne værelser og god beliggenhed i Barcelona.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Vi har på vores flysøgningsmaskine fundet billige billetter fra Billund og København til Barcelona.

Billund: 11. – 18. nov 2022

 

København: 11. – 18. nov 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Barcelona: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365