Vi finder de bedste rejsetilbud

Wellnessophold på Scandic Copenhagen Strandpark for kun 837,-


Wellnessophold på det nye 4-stjernede Scandic Copenhagen Strandpark for kun 837,- per person inkl. overnatning, morgenmad, skybar med formidabel udsigt og adgang til wellnessfaciliteter som pool- og loungeområde, opvarmet bænk med fodbade, finsk sauna, dampbad, stenbad, bucket shower, snebad m.m.

Forkæl dig selv med et wellnessophold på det nye 4-stjernede Scandic Copenhagen Strandpark, der ligger helt ud til Øresund og samtidig kun få minutter fra Københavns centrum med metroen.
Hotellets stil er inspireret af stranden og havet og her møder du en afslappet atmosfære, restaurant og wellness med havudsigt, og indbydende værelser. I hotellets skybar kan du nyde en drink med en formidabel udsigt til bølgerne, broen og byens tage.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.083,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 542,- per person. Adgang til wellnessfaciliteter bestilles direkte hos hotellet og koster for hotelgæster 295,-. Vi har inkluderet dette i vores pris. Husk at vælge “Vores laveste pris” på Trivago

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

SE MERE HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365