fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Rimini for kun 976,-


5 dage i Rimini for kun 976,- per person inkl. fly og hotel med morgenmad og god beliggenhed!

Rimini er en af ​​de mest berømte destinationer på Adriaterhavskysten og ligger i det sydøstlige Emilia Romagna. Her finder du  gamle slotte og idylliske landsbyer, som er rige på historiske seværdigheder. Nyd også områdets gyldne strande, gode mad, kultur og meget mere! Riminis historiske centrum med smukke pladser og historiske bygninger oser af charme med et væld af lækre butikker, caféer og restauranter.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 24. – 28.  aug 2022
HOTEL847,-
FLY129,-
I ALT976,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.694,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 847,- per person. Vælg Laveste Pris på Trivago.

 


Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i Hotel Villa Vera, der ligger i Rimini i regionen Emilia-Romagna, 550 m fra Rimini Central Strand og 700 m fra Bellariva Strand. Der er også restaurant, døgnåben reception, fælles opholdsstue og gratis wi-fi overalt.

Hotellet har værelser med aircondition, skrivebord, værdiboks, tv og eget badeværelse med bidet. Prisen er inkl. morgenmad. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago.

 

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Bologna. Fra Bologna er der kun lidt over en time til Rimini.

FRA billund: 24. – 28.  aug 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rimini: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt en bil. Den kan bestilles her:

 

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365