Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Lanzarote for kun 1.782,-


8 dage på Lanzarote for kun 1.782,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool og skøn beliggenhed lige ved stranden!

Den kanariske ø Lanzarote byder på et fortryllende vulkanlandskab, overdådig solskin og indbydende strande. På Lanzarote møder man en unik natur og en skøn atmosfære, der gør at mange hurtigt forelsker sig i øen.

SE det gode tilbud HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vælg “Vores laveste pris” på Trivago, for at opnå den bedste pris på hotellet! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

københavn: 13. – 20. sep 22 (7 nætter)
HOTEL1.226,-
FLY556,-
I ALT1.782,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 2.452,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.226,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Aparthotel Costa Mar, der ligger lige skridt fra den dejlige hvide sandstrand i Pocillos.

SE MERE HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Lanzarote i september måned.

FRA København: 13. – 20. sep 22


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i omkring Lanzarote. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller indhent en forskring hos Europas største rejseforsikringsselskab her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365