Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i London for kun 1.718,-


4 dage i London for kun 1.718,- per person inkl. fly, 3-stjernet hotel og 1-dags tur til Harry Potter Warner Brothers Studio med transport og entrébillet!

Dyk ned i Harry Potters vidunderlige troldmandsverden i Warner Brothers Studio og få et kig bag kulisserne til filmene, der er blandt de  mest succesrige nogensinde. Gå til Platform 9 ¾, og kør på Hogwarts Expressen, hvor du kan genopleve magien ved Harrys ture til Hogwarts ved at posere med en bagagevogn lige før den forsvinder gennem væggen. Gå også i Harry Potters fodspor gennem den berømte brostensbelagte Diagonalstræde og besøg Dumbledores kontor, og se storsalen. Se også ikoniske rekvisitter som Harry’s Nimbus 2000 og Hagrids motorcykel. Genopdag andre mindeværdige sæt, herunder Gryffindors fællesrum, drengenes sovesal, Hagrids hytte og Potions -klasseværelset samt meget mere fra Harry Potters fantastiske univers.

 

SE DET GODE TILBUD HER:
Aalborg
Billund
Aarhus
København
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


1-dags tur til Harry Potter Warner Brothers Studio

På Getyourguide kan du nemt og billigt bestille 1-dags ture fra London til Harry Potter Warner Brothers Studio. Bemærk at der er flere ture at vælge imellem:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Aalborg: 12. – 15. okt 22 (3 nætter)
HOTEL723,-
TUR836,-
FLY159,-
I ALT1.718,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.446,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 723,- pr. person.

 

billund: 5. – 8. okt 22 (3 nætter)
HOTEL723,-
TUR836,-
FLY174,-
I ALT1.733,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.446,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 723,- pr. person

 

aarhus: 8. – 11. okt 22 (3 nætter)
HOTEL795,-
TUR836,-
FLY152,-
I ALT1.783,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.590,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 795,- pr. person.

 

København: 6. – 9. okt 22 (3 nætter)
HOTEL795,-
TUR836,-
FLY172,-
I ALT1.803,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.590,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 795,- pr. person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Pelican London Hotel and Residence, der er beliggende i et roligt område ved siden af ​​St Georges Hospital og byder på gratis WiFi i hele bygningen.
Samtlige værelser har eget badeværelse samt fladskærms-tv, og gæsterne tilbydes desuden døgnåben reception samt mødelokale. Metrostationen Tooting Broadway i nærheden, og lokalområdet byder på en række luksusbutikker. Husk at vælge laveste pris på Trivago.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra Billund, København, Aarhus og Aalborg til London:

 

FRA Billund: 5. – 8. okt 22

 

FRA aarhus: 8. – 11. okt 22

 

FRA København: 6. – 9. okt 22

 

Fra Aalborg: 12. – 15. okt 22


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente 3 tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365