fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage med all inclusive i Bodrum for kun 4.072,-


15 dage med all inclusive i Bodrum for kun 4.072,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed tæt på stranden!

Bodrum ligger i en bugt på Bodrum-halvøen og byder på såvel historie og seværdigheder som butikker og restauranter. Området er kendt for de mange bugte med fine strande og krystalklart vand. Strandene er adskilt af dramatiske klipper og grotter, og under havoverfladen kan du se fisk i alle regnbuens farver. Langs strandene tilbydes ligeledes forskellige vandaktiviteter.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Sunweb har mange rejser at vælge imellem til Tyrkiet. Se dem alle her.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 17. sep – 1. okt 22 (14 nætter)
v/2 personer4.072,-

 

billund: 21. sep – 5. okt 22 (14 nætter)
v/2 personer4.885,-


Hotel

Hotel Sunpoint Family ligger kun 400 meter fra stranden og tæt på den livlige Bar Street med alle slags barer og underholdningssteder. Dette hotel har en swimmingpool, børnepool, restaurant og bar. Her kan du få din yndlingsdrink, som du kan nyde ved poolen. Værelserne er enkelt, men komfortabelt indrettede og har aircondition og WiFi.

Dette hotel er et godt udgangspunkt for at udforske Bodrum. Inden for gåafstand finder du stranden, barer, restauranter og butikker. Om dagen kan du nyde stranden i Gümbet, og hvis du har lyst, kan du dyrke vandsport. Dolmusen bringer dig hurtigt til centrum af Bodrum. Når du er tilbage på hotellet, kan du nyde All Inclusive buffeten og lækre drinks i baren.

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra København og Billund til Bodrum i september.

 

FRA københavn: 17. sep – 1. okt 22

 

FRA billund: 21. sep – 5. okt 22

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Bodrum: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365