fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Montecatini Terme i Toscana for kun 936,-


4 dage i Montecatini Terme i Toscana for kun 936,- per person inkl. fly og 4-stjernet spahotel med morgenmad og pool!

Mellem Firenze og Pisa ligger Montecatini Terme, der er verdensberømt for sit termiske vand og regnes for kurbadenes hovedstad. Området byder på ni skønne termiske kurbade og blev i 2021 udnævnt som UNESCO verdensarv. Her kan I tilbringe timer i total afslapning i de varme kilder, der regnes for at være blandt de allerbedste i Europa
Byens gamle bydel har et middelalderligt præg og tilbyder en fantastisk udsigt ud over kurbyen og det omkringliggende landskab.
Det er også oplagt at besøge både Pisa og Firenze og samtidig nyde Toscanas smukke natur med dejlige strande, oliventræer, vinstokke, bløde bakker og hyggelige landsbyer med middelalderarkitektur.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på fly og hotel blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

BILLUND: 20. – 23.  aug 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL766,-
FLY170,-
I ALT936,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.531,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 766,- per person.


Hotel

 

Grand Hotel Tamerici & Principe ligger i Montecatini Termes centrum, 200 m fra de termiske kurbade og butikskvarteret. Hotellets store have har solterrasse, hvor der findes udendørs swimmingpool med hydromassage.

Grand Hotel Tamerici & Principe har elegant indretning, herunder Murano-krystal, antik bronze og malerier fra det 19. århundrede. Samtlige værelser har aircondition og satellit-tv, og de fleste af værelserne har balkon.

På Restaurant I Gran Duchi serveres en lækker blanding af italiensk og international mad samt et stort udvalg af toscanske retter. Efter middagen kan gæsterne slappe af i foyeren og nyde levende klavermusik.

Gæsterne kan slappe af i hotellets spa med mini-pool samt tyrkisk bad og bio-sauna. Der kan også reserveres shiatsu-massage, lymfedrænage og zoneterapi.

Gæsterne på Grand Hotel får 60 % rabat på greenfees i Montecatini Golfklub.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Pisa:

FRA billund: 20. – 23.  aug 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Pisa: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Montecatini Terme


BIL

 

Det er billigt at leje bil i Italien. Det kan bestilles her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365