Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Rom for kun 1.298,-


4 dage i Rom for kun 1.298,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med god beliggenhed og tagterrasse med rooftop-pool og skøn udsigt over byen.

Rom er en fascinerende og forførende by. Italiens pulserende hovedstad er en af Europas mest storslåede byer med en enestående kulturarv. Besøg alle de imponerende seværdigheder, nyd maden på de eminente restauranter og oplev den særlige romerske stemning og charme.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Billund
København
Bemærk: Husk at vælge Laveste Pris på Trivago!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 27. – 30. aug 
HOTEL1.054,-
FLY244,-
I ALT1.298,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.108,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.054,- per person. HUSK at vælge Laveste pris på Trivago!

 

københavn: 27. – 30. aug 
HOTEL1.054,-
FLY625,-
I ALT1.679,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.108,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.054,- per person. HUSK at vælge Laveste pris på Trivago!

 


Hotel

H10 Roma Città har ultramoderne værelser samt spa og skønhedssalon. Dette designhotel ligger lige ved Viale Marconi og tilbyder tagterrasse med pool om sommeren. Samtlige værelser har gratis WiFi, fladskærms-tv med satellitkanaler og minibar. Nogle af værelserne har desuden en iPod-dockingstation. Der serveres dagligt en varieret morgenbuffet. Hotellet tilbyder desuden et wellness-center med motionsrum og tyrkisk bad. Der tilbydes massagebehandlinger efter anmodning.

 

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Billund: 27. – 30. aug 22

 

københavn: 27. – 30. aug 22

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rom: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365