Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Kreta med all inclusive for kun 4.951,-


2 uger på Kreta med all inclusive for kun 4.951,- per person inkl. fly og flot 3,5-stjernet hotel med pool og beliggenhed lige ned til stranden!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

Se tilbuddet vi har fundet her:
KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Sunweb har mange hoteller at vælge imellem på Kreta. Herunder kan du se alle rejser til Kreta og alle rejser i sommerferien.


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 1. – 15. okt 22 (14 nætter)
Pris4.951,-

 

billund: 1. – 15. okt 22 (14 nætter)
Pris6.267,-


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Lejlighedshotellet Indigo Inn Side den ideelle destination. Foran hotellet ligger den livlige boulevard med hyggelige barer, butikker og restauranter. Gå et par skrid over boulevarden, hvorpå du finder det smukke blå hav og en dejlig sandstrand.

Indigo Inn Side blivet udvidet med en ekstra helt ny bygning, som kun bliver adskilt fra det eksisterende hotel med en smal gangsti. Ejeren har glædet sig til at overraske os med disse nye fine faciliteter, der kommer til at stå klar for gæster fra den 15. juli 2022. Som noget nyt kommer der nye hotelværelser samt en helt ny swimmingpool, der udvider poolområdet med nye liggestole, hvor man kan drømme sig langt væk på i solen.

Interiøret er simpelt, moderne og bestemt helt up-to-date. Hotelværelserne er også udstyret med gode faciliteter, såsom fladskærm, køleskab til at holde dine drikkevare kolde samt kaffemaskine.

God mad og drikke er selvfølgelig meget vigtigt på din hårdt optjente ferie. På hotellet serveres der en velsmagende og varieret buffet i restauranten hver dag. Men det er også muligt at spise a la carte i den nye restaurant et åbner d. 15. juli 2022. Fra den hyggelig poolbar, kan I bestille jeres yndlingsdrink og nyde en ferie, som I aldrig vil glemme.

Se mere her:
KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet meget gode tilbud fra København og Billund til Kreta i oktober måned.

Fra København: 1. – 15. okt 22

 

Fra billund: 1. – 15. okt 22

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Kreta. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365