fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Rhodos for kun 3.403,-


15 dage på Rhodos for kun 3.403,- per person inkl. fly og 2,5-stjernet hotel med pool og beliggenhed i gåafstand til strand og by!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

 

SE det gode tilbud her
Fra KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Sunweb har mange hoteller at vælge imellem på Rhodos. Se hele udbuddet igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 24. sep – 8. okt 22 (14 nætter)
v/2 personer3.403,-

 

billund: 11. – 25. sep 22 (14 nætter)
v/2 personer4.450,-


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Lejligheder Melody Studios, der ligger i udkanten af den livlige ferieby Faliraki – i gåafstand til både stranden, byens natteliv og de mange restauranter, som findes i byens centrum. Her har du kort sagt masser af ferieoplevelser lige ved hånden. Skulle du få lyst til at finde dit indre legebarn frem, bor du desuden i bekvem afstand til Rhodos’ største vandland, som bestemt er et besøg værd i løbet af ferien. Det lille lejlighedskompleks består af 12 pæne lejligheder, som alle er indrettet med et lille tekøkken og egen balkon. Til lejlighederne hører et hyggeligt poolområde, hvor du kan nyde solen, tage en afkølende dukkert eller drikke en lækkert forfriskning i poolbaren. Her er rig mulighed for at nyde afslappende dage, inden aftenerne går en tur i byen eller blot en tur ud at prøve nogle af de lækre retter på menuen på de lokale taverner. Vi anbefaler Lejligheder Melody Studios til især voksne, som vil bo i egen lejlighed og i bekvem afstand til både stranden og centrum af Faliraki.

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Rhodos:

FRA København: 24. sep – 8. okt 22

 

FRA billund: 11. – 25. sep 22

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rhodos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365