Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage ved Dubrovnik for kun 2.127,-


8 dage ved Dubrovnik for kun 2.127,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet lejlighedshotel med skøn beliggenhed og havudsigt!

Dubrovnik er Kroatiens mest populære ferieby. Den imponerende og meget velbevarede bymur omkranser hele den gamle bydel, og herfra har du en fantastisk udsigt over byen. Nogle af de smukkeste byområder i hitserien Game of Thrones er filmet i den gamle havn i Dubrovnik. Tæt på Dubrovnik finder du den ene idylliske bugt efter den anden med dejlige badestrande. Der er en bystrand i Dubrovnik, og du kan nemt sejle ud til øer med de lækreste strande, hvor mange er lavvandede og børnevenlige.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
København
Aalborg
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 23. – 30. aug 2022
HOTEL1.210,-
FLY917,-
I ALT2.127,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.419,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.210,- per person.

 

Aalborg: 23. – 30. aug 2022
HOTEL1.210,-
FLY1.249,-
I ALT2.459,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.419,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.210,- per person.

Hotel

 

Villa Mir har en fredelig beliggenhed i den lille landsby, Zaton, blot 200 m fra en af Adriaterhavets strande og det nærmeste busstoppested og supermarked. Der er aircondition og tv.

Der er gratis wi-fi på Mirs fællesområder. Samtlige værelser har køleskab og eget badeværelse med badekar eller bruser.

Der er gratis privat parkering på stedet. Blot 8 km fra Mir Villa ligger Dubrovniks gamle bydel som står opført på UNESCO’s liste over verdens kulturarvsteder. Dubrovnik Lufthavn ligger 35 km derfra, og i receptionen kan du bestille lufthavnstransport mod tillægsgebyr.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København og Aalborg til Dubrovnik:

FRA københavn: 23. – 30. aug 2022

 

FRA AAlborg: 23. – 30. aug 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Dubrovnik: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt en bil. Den kan bestilles her:

SE mere HER:

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365