Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Tenerife for kun 1.669,-


1 uge på Tenerife for kun 1.669,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med pool og beliggenhed lige ved stranden!

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:

OPDATERING: Prisen er ikke længere tilgængelig!


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København/Billund: 15. – 22. okt 22 (7 nætter)
v/2 personer1.669,-

 


Hotel

 

Lejligheder HOVIMA Atlantis er et fremragende lejlighedskompleks med en central beliggenhed tæt på strand og centrum. I umiddelbar nærhed finder du også butikker og restauranter. På grund af den skønne beliggenhed er Lejligheder Hovima Atlantis perfekt til de, der ønsker at bo centralt under ferien.

 

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Tenerife: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Spies.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365