Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Costa Brava med halvpension for kun 3.039,-


2 uger på Costa Brava med halvpension for kun 3.039,- per person inkl. fly, bagage og 3-stjernet hotel med pool og beliggenhed lige ved stranden!

Costa Bravas kyststrækning strækker sig fra Barcelona og hele vejen op til den franske grænse. Kystens behagelige temperaturer, smukke strande og moderne feriebyer betyder, at mange vender tilbage til Costa Brava år efter år. Langs med de fleste strande løber en velholdt strandpromenade, og det er også her, du kan få stillet sult og tørst, inden du vender tilbage til stranden.

Se tilbuddet vi har fundet her:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem til Spanien. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund:  1. – 15. okt 22 (14 nætter)
Pris3.039,-

 

København: 1. – 15. okt 22 (14 nætter)
Pris3.408,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Hotel Reymar Playa, der ligger på Malgrat de Mars livlige strandboulevard, i gåafstand til centrum af både Malgrat de Mar og Santa Susanna. Her findes både butikker, barer og restauranter, så uanset om du vil købe feriens souvenirs eller nyde en hyggelig aften i byen, så finder du det hele tæt ved hotellet. Malgrat de Mars dejlige sandstrand ligger lige på den modsatte side af gaden, og via en gangtunnel kan du gå den korte tur over til det fine, lyse sand og den dejlige udsigt, som venter dig på stranden.

Hotel Reymar Playa består af 210 enkelt møblerede værelser, som alle har egen balkon. Her er et dejligt poolområde, hvor du kan slappe af i solen og bade. Her er både swimmingpool og en børnepool, samt en bar hvor du kan hente forfriskninger i løbet af dagen. Hotellets underholdningsteam sørger hver dag for masser af sjove aktiviteter for både børn og voksne. Vil du være aktiv i løbet af ferien, findes der på den modsatte side af gaden både tennisbaner og en squashbane, som kan benyttes mod betaling. Vi anbefaler Hotel Reymar Playa til alle, som vil bo centralt og tæt ved stranden under ferien i Malgrat de Mar.

Se mere her:
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet meget gode tilbud fra Billund og København til Costa Brava i oktober måned.

Fra Billund: 1. – 15. okt 22

 

Fra København: 1. – 15. okt 22

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Kreta. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365