Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Bruxelles for kun 1.286,-

4 dages forlænget weekend i Bruxelles for kun 1.286,- per person inkl. fly og luksuriøst 5-stjernet hotel med central beliggenhed!

Forkæl dig selv med en weekend i Bruxelles. Gå på oplevelse i en spændende storby med flot arkitektur, gode butikker og dejlige restauranter!

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig. Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 19. – 22.  aug 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL1.145,-
FLY141,-
I ALT1.286,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.289,- for 2 personer, hvilket svarer til 1.145,- per person

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det luksuriøse 5-stjernede Le Châtelain, der ligger 50 m fra butiksgaden Avenue Louise og har en fredfyldt indre gårdhave samt terrasse i vinrankernes skygge. Hotel Le Châtelain har moderne fitnesscenter på øverste etage og døgnåben reception. Samtlige lydisolerede værelser er indrettet i klassisk stil og har fladskærms-tv med satellitkanaler. Værelserne på Le Châtelain Hotel har desuden alle aircondition, minibar samt badekåbe og tøfler. Der er tv med betalingskanaler. I La Maison du Châtelain serveres gourmetretter i flotte omgivelser, og i Bartist er der en mere afslappet stemning. Om sommeren serveres der te og kager i den indre gårdhave.

Der er blot 750 m til Horta-museet og 15 minutters gang til metrostationen Louise. Der tilbydes desuden limousineservice til byen, lufthavnen, togstationen samt til de seværdigheder man ønsker at besøge.

Se mere til hotellet her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Bruxelles:

Billund: 19. – 22.  aug 2022

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Bruxelles: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Det er billigt at leje bil. Det kan bestilles her:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365