Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Helnan Marselis Hotel for kun 239,-


Ophold på det eksklusive Helnan Marselis Hotel i Aarhus for kun 239,- per person inkl. overnatning i dobbeltværelse, morgenbuffet og adgang til pool, sauna og fitnessfaciliteter!

Er du betaget af havet, og foretrækker du at være tæt på hav og strand, når du skal holde ferie? Så vil du elske Helnan Marselis Hotel med skøn beliggenhed lige ud til havet og kort afstand fra centrum af Aarhus. På Helnan Marselis Hotel vil du opleve hotellets overlegne service og sans for de små detaljer, der bare gør dit ophold lidt bedre. Med gratis yoga for gæsterne, swimmingpool, fitnessfaciliteter, mødelokaler og cykeludlejning er Helnan Marselis Hotel et oplagt valg. Restaurant Marselis er kendt som en af Aarhus’ bedste og serverer alt fra overdådige morgenmadsretter til a la carte med både danske og internationale specialiteter og udsøgte vine.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for 2 personer i et dobbeltværelse er 478,- hvilket svarer til 239,- per person. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

Værelserne på Helnan Marselis Hotel er alle nyrenoverede med store vinduer, der har udsigt over enten havet eller skoven. Værelserne har med deres franske altaner og terrasser en maritim atmosfære og har alle gratis WiFi og TV.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


 

HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365