Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i München og Europas største badeland for kun 1.666,-


4 dages forlænget weekend i München og Europas største badeland for kun 1.666,- per person inkl. fly, hotel og adgang til Therme Erding!

Charmerende historiske bygninger, smukke grønne områder, mange kunstgallerier og selvfølgelig fodbold og øl i verdensklasse München er en uimodståelig by, der tilbyder noget for enhver smag. Kombiner turen med verdens største spa område og Europas største badeland på hele 185.000 m2 Therme Erding.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fra_Billund
København 
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Therme erding

Therme Erding er det største termiske badekompleks i Europa. Her finder man på mere end 185.000 m2 under tre gigantiske glastag, der kan køres ind når vejret tillader det Wellenbad, Spa-område og Galaxy Erding, der er Europas største indendørs vandrutscheanlæg med mere end 27 vandrutsjebaner. Bl.a. finder man verdens længste rør-rutsjebane på mere end 360 meter og man kan fornøje sig på mere end 2,5 kilometer vandrutsjebaner!

I Wellenbad sørger fem pools og mere end 300 ægte palmer for den rigtige sommerstemning og i den enorme Vital Oase kan voksne finde ro og afslapning. Terme Erding er ligeledes hjemsted for verdens største wellness og saunaområde med mere end 35 forskellige saunaer.

Se mange 360 graders billeder her.

Der kan købes billetter på timebasis eller hele dage. Vi har taget udgangspunkt i en 1-dags billet, der koster 328,- per person. Se udvalget af billetter her.

Tilknyttet Therme Erding er det flotte 4-stjernede hotel Victory Therme Erding i skibsdesign med indbydende værelser og direkte adgang til badelandet.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

fra billund: 6. – 9. aug 2022 (3 nætter)
HOTEL1.229,-
FLY109,-
I ALT1.338,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 2.457,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.229,- per person. Adgang til badelandet koster 328,- per person.

 

Fra København: 25. – 28. aug 2022 (3 nætter)
HOTEL1.396,-
FLY1.106,-
I ALT2.402-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 2.793,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.396,- per person. Adgang til badelandet koster 328,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i hotellet Ibis München Garching, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på pæne værelser.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til München.

FRA Billund: 6. – 9. aug 2022

 

FRA København: 25. – 28. aug 2022

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i München: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er meget billigt og kan bestilles her:

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365