Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Bratislava for kun 1.338,-


4 dages forlænget weekend i Bratislava for kun 1.338,- per person inkl. direkte fly og 5-stjernet boutique-hotel med morgenmad, gratis minibar og central beliggenhed!

Slovakiets hovedstad Bratislava tilbyder en skøn blanding af historiske seværdigheder, museer, restauranter, hoteller og shoppingmuligheder. Donau strækker sig igennem byen og skaber en skøn stemning og indbyder til hyggelige gåture langs vandet. Bratislavas gamle bydel byder på charmerende bindingsværkshuse og historiske bygninger.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen på fly og hotel blive helt færdig. Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 7. – 10. okt 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL1.233,-
FLY105,-
I ALT1.338,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.466,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.233,- per person.

 


Hotel

Marrol’s Boutique Hotel er 5-stjernet hotel beliggende i Bratislavas centrum, i gåafstand til den historiske gamle bydel.

Alle 54 værelser med aircondition i Marrol’s Boutique Hotel er designet og udstyret til at tilbyde den maksimale komfort og skabe en perfekt oplevelse, uanset om du er på forretningsrejse eller ferierejse.

Hotellets restaurant HOUDINI tilbyder en overdådig morgenbuffet, frokostmenu og a la carte-menu. Lobbyen med pejs er et indbydende sted at slappe af om vinteren, mens du om sommeren kan slappe af på terrassen. Marrol’s Hotel ligger inden for 5 minutters gang fra det gamle rådhus, St. Martins katedral og Donaukajen. Bratislava Slot kan nås inden for 1 km, og Michael’s Tower ligger 700 meter derfra. Præsidentpaladset ligger kun 1 km væk.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Bratislava:

 

FRA KØBENHAVN: 7. – 10.  okt 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Bratislava: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er et godt bud, da det er meget billigt. Det kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365