Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Marrakech for kun 1.978,-


1 uge i Marrakech for kun 1.978,- pr. person inkl. fly og flot 4-stjernet spa-hotel med pool!

Marrakech er en af verdens mest sagnomspundne byer og samtidig en moderne by med trendy modebutikker og hyggelige restauranter og barer. Byen rummer mange seværdigheder som den røde ringmur, den kaotiske torveplads samt spændende basarområde og snoede stræder, der gør den til et vidunderligt rejsemål.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

københavn: 20. – 28. sep 2022
HOTEL952,-
FLY1.026,-
I ALT1.978,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.903,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 952,- per person. På grund af flytiderne har vi taget udgangspunkt i et hotelophold fra 20.-27. september.

 


Hotel

 

 

Vi har taget udgangspunkt i Hôtel Marrakech Le Semiramis, der ligger i en 4 hektar stor park med palmer, kun 10 minutter fra markedspladsen Djema al-Fna. Der er udendørs pool og spa samt gratis wi-fi overalt.

Værelserne på Hôtel Marrakech Le Semiramis er rummelige og indrettede i traditionelle marokkanske farver og har egen balkon Alle værelser har aircondition og tv med satellitkanaler.

Restauranten Le Chellah serverer traditionelle retter. Ved siden af ​​swimmingpoolen serverer både La Strada og L’Oasis middelhavsretter. Hotellets bar Aladin ligger ud til haven og serverer et bredt udvalg af drikkevarer.

Hotellets andre faciliteter omfatter mødelokale, fitnesscenter og spa med dampbad og mulighed for massagebehandlinger. Du kan også spille tennis eller volleyball og danse hele natten i natklubben. Hotellet har desuden udflugtsskranke og en butik.

 

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Marrakech:

københavn: 20. – 28. sep 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Marrakech: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365