Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Baska Voda for kun 1.688,-


8 dage i Baska Voda i Kroatien for kun 1.688,- pr. person inkl. fly og 3-stjernet lejlighedshotel tæt på stranden!

Baska Voda er en tidligere fiskerlandsby med hyggelig atmosfære og smuk beliggenhed, hvor Biokovo-bjergene møder Adrianterhavet. Her kan du opleve en af verdens flotteste skærgårde og bade i krystalklart vand, der er ideelt til snorkling. Du kan f.eks. også kombinere ferien i Baska Voda med et besøg i både Split og Dubrovnik samt tage på bådture i det smukke kroatiske øhav. 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 6. – 13.  sep 2022 (7 NÆTTER)
HOTEL912,-
FLY776,-
I ALT1.688,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.823,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 604,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det populære 3-stjernede lejlighedshotel Villa Pavi, der ligger 2 minutters gang fra stranden. Beliggende i Baška Voda i regionen Split-Dalmatien med Podluka Strand og Nikolina Strand Vila Pavić i nærheden og tilbyder indkvartering med gratis wi-fi og gratis privat parkering. Ferieboligerne har balkon, aircondition, fladskærms-tv og eget badeværelse med hårtørrer.  Populære seværdigheder i nærheden af lejligheden omfatter Berulia-stranden, den arkæologiske samling og Baška Voda-promenaden. Den nærmeste lufthavn er Split Lufthavn, 56 km fra Vila Pavić, og overnatningsstedet tilbyder lufthavnstransport mod tillægsgebyr.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Split:

FRA KØBENHAVN: 6. – 13.  sep 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Split: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365