fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge ved Dhërmi for kun 1.674,-


1 uge ved Dhërmi i Albanien for kun 1.674,- per person inkl. fly og godt hotel med god beliggenhed og smuk havudsigt!

Albanien byder på utallige smukke strande, frodig natur, gammel romersk kultur og charmerende badebyer. Flere rejsemagasiner har Albanien helt i top over bedste feriedestinationer i Europa, og da landet samtidig er et af de mest prisvenlige i Europa, kommer du meget langt for pengene.
Byen Dhermi er et lille ferieparadis, der er forholdsvis ukendt for udenlandske turister. Byen ligger ca 3 timer fra Tirana og her bliver du mødt af en vidunderlig strand med smukt vand og skøn mad til gode priser.
Albanien er et lille land (på størrelse med Jylland) og det er derfor oplagt at leje en bil i lufthavnen i Tirana og selv køre rundt til Albaniens mange skønne strande og seværdigheder.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Transport

 

Lej en bil og oplev Albanien på egen hånd. Den kan bestilles her:

SE mere HER:

Prisoversigt

Billund: 21. – 28. aug 22
HOTEL1.302,-
FLY372,-
I ALT1.674,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.604,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.302,- per person.

 


Albanien Strande


Hotel

 

Villa Filip ligger i Vuno, 2,1 km fra Beach Me Shpella og 2,2 km fra Gjipe Strand, og har restaurant, fælles lounge, have og gratis wi-fi samt vidunderlig udsigt over havet. Samtlige værelser har eget badeværelse og aircondition, og nogle af værelserne har terrasse.

Se mere til hotellet her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

fra Billund: 21. – 28. aug 22

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365