Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Madeira med all inclusive for kun 7.777,-


15 dage på Madeira med all inclusive for kun 7.777,- per person inkl. fly, bagage og super lækkert 4-stjernet hotel med pool og god beliggenhed lige ved stranden!

Madeira er kendt som den blomstrende ø med ubeskrivelig smuk natur. Øen er frodig med subtropisk beplantning, grønne bjerge, dybe dale og naturskabte swimmingpools. Den smukke natur er perfekt i kombination med de kunstigt anlagte strande, som I finder flere steder på øen. Madeira tilbyder også charmerende byer med dejlige restauranter og gode muligheder for shopping.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Der er mange hoteller at vælge mellem på Madeira. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 17. – 31. jan 23 (14 nætter)
v/2 personer7.777,-


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det skønne Savoy Calheta Beach, der er et af de mest populære hoteller i området. Med sin beliggenhed direkte på den gyldne sandstrand, og i bunden af det nærtliggende og smukke bjerg, så er det heller ikke så underligt. Savoy Calheta Beach er for nyligt blevet totalrenoveret, og tilhører gruppen af grønne hoteller på Madeira, der har en øko-certificering. Her har du mulighed for at koble af, og nyde afslappende dage på stranden eller ved poolen, alt imens du nyder de smukke opgivelser. Du kan også tage ind tur ind til centrum af Calheta, som du finder ca. 2 km fra hotellet. Er du mere til en rolig svømmetur, så kan du i stedet tage en svømmetur i den indendørs pool, eller måske få pulsen op, i hotellets fitnesscenter.

På Savoy Calheta Beach bor du i hyggelige og komfortable værelser med plads op til 4 personer, og området omkring hoteller, indbyder til at nyde stranden, naturen og det krystalblå hav. Dit ophold er med All Inclusive, så du behøver ikke tænke på at skulle finde mad og drikke, da det hele er inkluderet i prisen. Vi anbefaler hotel Savoy Calheta Beach til alle, som drømmer om en ferie i smukke, grønne oplevelser, og med en beliggende direkte på stranden.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra København til Madeira i januar.

 

FRA KØBENHAVN: 3. – 17. jan 2022

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Madeira: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365