Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Karpathos for kun 3.910,-


2 uger på Karpathos for kun 3.910,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med vidunderlig udsigt og beliggenhed tæt på stranden!

Karpathos er en smuk og langstrakt ø beliggende mellem Kreta og Rhodos i den sydlige del af Det Ægæiske Hav. Den fredelige ø byder på masser af strande, maleriske små byer, dramatisk natur og krystalklart vand – det perfekte sted til en rigtig afslappende ferie.

 

SE det gode tilbud HER:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 15. – 29. aug 22
v/2 personer3.910,-

 

København: 15. – 29. aug 22
v/2 personer4.155,-

 


Hotel

 

Med en fantastisk beliggenhed, lige i centrum af Karpathos by, finder du de fine Lejligheder Calypso Bay. Disse moderne og rummelige studios og lejligheder er udstyret med et lille køkken og et pænt badeværelse, og de har desuden alle en dejlig balkon eller terrasse. Med stranden kun 100 meter væk og butikker og restauranter inden for gåafstand, er dette en ideel base for en solferie på Karpathos!

 

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365