fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Sunny Beach i sommerferien for kun 1.239,-


Last minute: 8 dage i Sunny Beach i sommerferien for kun 1.239,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med morgenmad, pool og god beliggenhed tæt på stranden!

Sunny Beach er et af Bulgariens populæreste rejsemål og her finder man bl.a. en 7 km lang sandstrand. Snyd ikke dig selv for også at besøge nærliggende Nessebar, der består af en gammel og en ny bydel og står på Unescos liste over verdenskulturarv.

Se tilbuddet til Sunny beach her:
Fra BilllundFra_København
Bemærk: Der er mange hoteller at vælge mellem i Sunny Beach. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 29. jun – 6. jul 22 (7 nætter)
Pris1.239,-

 

 

københavn: 6. – 13. jul 22 (7 nætter)
Pris2.240,-

 


Hotel

 

 

Hotel Park Continental er et billigt hotel med en god beliggenhed i Sunny Beach. Hotellet deler faciliteter med Hotel Prima Park Continental. Her bor du i grønne omgivelser og kun en kort gåtur fra stranden. Hotellet har både swimmingpool, børnepool, solterrasse og en lille legeplads. Her er desuden både liggestole og parasoller, så du kan nyde solen og det gode vejr, og fra poolbaren kan du få kølige drinks i løbet af dagen. Værelserne er simpelt indrettede, og hotellet har sin egen restaurant, som byder på en bred vifte af lokale specialiteter. Hotel Park Continental anbefales til unge, voksne og familier, der søger billig indkvartering i Sunny Beach, og som foretrækker at bruge feriebudgettet på oplevelser i byen frem for på mange faciliteter og høj standard på hotellet. Opholdet er med morgenmad, men du kan også vælge halvpension hjemmefra.

 

Se mere her:
Fra BillundFra_København

Læs videre efter annoncen

Annonce


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Sunny Beach. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365