Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Apulien i sommerferien for kun 1.700,-


8 dage i Apulien i sommerferien for kun 1.700,- inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med morgenmad!

Apulien ligger i det sydlige Italien på støvlelandets hæl og er italienernes eget foretrukne feriested. Området er et skatkammer af oplevelser som de charmerende hvide byer, gyldne sandstrande, imponerende kirker, overvældende bjergrygge og magiske borge.
Bari er hovedstaden i regionen Apulien. Her kan du slappe af på stranden, nyde lækker gastronomi og eksklusiv shopping eller besøge et af byens mange museer. Bari er kendt som porten til Østen, da byen ligger ideelt placeret på søvejen til Grækenland, Albanien og Kroatien, hvilket har sat sit tydelige historiske præg på byen.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade flysøgningen blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Transport

 

Lej en bil i Bari og oplev smukke Apulien på egen hånd. Den kan bestilles her:


🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 8. – 15. juli 2022 (7 NÆTTER)
HOTEL1.198,-
FLY502,-
I ALT1.700,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.396,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.198,- per person.

Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede og familiedrevne Albergo Villa Bianca, der ligger blot 250 meter fra Padre Pio-helligdommen og tilbyder restaurant. San Giovanni Rotondos centrum ligger 1,5 km derfra.

De klassiske værelser på Villa Bianca har enkle møbler og klinkegulv. Samtlige værelser har tv og eget badeværelse. Nogle af værelserne har balkon.

Der serveres kontinental morgenmad hver dag. Restauranten serverer traditionelle retter fra Puglia samt vine fra hotellets kælder.

se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Vi har fundet billige billetter til Bari i Apulien:

FRA billund: 8. – 15. juli 2022


Apulien


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Apulien: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365