Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Rhodos i sommerferien for kun 2.707,-


Last minute: 8 dage på Rhodos i sommerferien for kun 2.707,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel lige ved lækker sandstrand!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

 

SE det gode tilbud her
KøbenhavnFra_Billund
Bemærk:  Sunweb har mange hoteller at vælge imellem på Rhodos. Se hele udbuddet igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 28. jun – 5. jul 22 (7 nætter)
v/2 personer2.707,-

 

billund: 28. jun – 5. jul 22 (7 nætter)
v/2 personer2.780,-


Hotel

Hvis du er på udkig efter en solferie med direkte udgang til en lækker sandstrand, så er Gregory Peck et godt bud til dig. Hotellet er simpelt indrettet og af mindre størrelse, hvilket giver et roligt og fredfyldt miljø. Folk som vælger Gregory Peck, vælger det som udgangspunkt pga. lokationen, små 600 meter fra hotellet finder vi Faliraki centrum, en lille hyggelig autentisk græsk by som giver mulighed for at dykke ned i kulturen og smage på de lokale egnsretter. Hotellet er anbefalet til par som ønsker en ferie med sol og strand, men som heller ikke er bange for at gå på opdagelse og udforske skønne Rhodos.

SE mere HER:
KøbenhavnBillund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Rhodos:

FRA København: 28. jun – 5. jul 22

 

FRA billund: 28. jun – 5. jul 22

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rhodos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365