Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Lissabon for kun 1.465,-


5 dage i Lissabon for kun 1.465,- per person inkl. fly og godt 4-stjernet hotel med central beliggenhed!

Lissabon er fortryllende at bevæge sig rundt i. Nyd f.eks. den hyggelige gamle bydel med de smalle snoede gader, hvor man oplever den autentiske og charmerende sydeuropæiske stemning. Besøg også byens historiske borg Castelo de Sao Jorge og den smukke triumfbue, hvor man kan nyde en formidabel udsigt ud over byen og havet.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 15. – 19. nov 2022 (4 NÆTTER)
HOTEL814,-
FLY651,-
I ALT1.465,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.628.,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 814,- per person.

 


Hotel

 

Hotel 3K Madrid ligger 500 m fra pladsen Marquês de Pombal og Avenida da Liberdade i Lissabon. Den nærmeste metrostation er Picoas, 400 m derfra, og metrostationen Marquês de Pombal ligger 500 m fra stedet.

Hotel 3K Madrid tilbyder værelser med fladskærms-tv og minibar. Værelserne er indrettet i varme farver og har aircondition, træmøbler og parketgulv. Alle værelserne har hårtørrer, eget badeværelse og værdiboks til bærbar computer.

Hver morgen kan du spise en lokal og international morgenbuffet, tilberedt af årstidens friske råvarer. Den døgnåbne selvbetjeningsbar ligger i lobbyen, og baren tilbyder et udvalg af drikkevarer og forfriskninger. Der er værdiboks i receptionen.

Personalet i den døgnåbne reception kan give dig råd om de bedste steder i Lissabon, bestille bord på restauranter samt arrangere biludlejning, valutaveksling samt flyoplysninger. Overnatningsstedet har en lille pool med liggestole på tagterrassen.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Lissabon i november måned.

Fra Billund: 15. – 19. nov 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Lissabon: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 


TRANSPORT

 

Billeje er billigt i Lissabon! Den kan bestilles her:

 

SE MERE HER:

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365