Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Istanbul for kun 1.765,-


5 dage i Istanbul for kun 1.765,- per person inkl. direkte fly og lækkert 5-stjernet hotel med spa og pool!

Besøg Istanbul og oplev en spændende storby, der er en fascinerende kombination af europæisk og asiatisk kultur. Istanbul tilbyder store kulturelle og historiske seværdigheder og er samtidig en smuk og meget imødekommende by.

Vi har fundet et godt tilbud på det 5-stjernede Istanbul Gonen Hotel, der får flotte anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. har pool og spafaciliteter.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig! Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 11. – 15. sep 22 (4 NÆTTER)
HOTEL887,-
FLY878,-
I ALT1.765,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.774,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 887,- per person. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago.

 


Hotel

Istanbul Gonen Hotel ligger 4,8 km fra CNR Expo og har gratis wi-fi, spa med indendørs pool og sæsonåben udendørs pool. Værelserne har aircondition, fladskærms-tv og minibar. De komfortable værelser på Istanbul Gonen Hotel har enkel indretning, opholdsområde og værdiboks. Nogle af de rummelige suiter har også badekar. Sedef Restaurant ligger på samme etage som lobbyen med udsigt over poolen og serverer ​​tyrkiske og internationale retter samt morgenbuffet. Du kan nyde forfriskende drikkevarer i lobbybaren og Pub-Lig Bar. Hotellets spa omfatter sauna, indendørs pool og fitnesslokale. Receptionen er åben døgnet rundt.

SE mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra København til Istanbul:

Fra København: 11. – 15. sep 22

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange spændende oplevelser i og omkring Istanbul: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Istanbul


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER


Antal overnatninger 4

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365