Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage ved Amalfikysten for kun 939,-


8 dage i Gragnano ved Amalfikysten for kun 939,- per person inkl. fly og hotel med smuk udsigt og skøn beliggenhed!

Amalfikysten bliver kaldt verdens smukkeste kyststrækning og er kendt for sine charmerede småbyer med et væld af storslåede udsigter. Husene nærmest klamrer sig til bjergvæggene og de stemningsfulde restauranter byder på store madoplevelser med et overdådigt udvalg af frisk fik og skaldyr på menukortene. 
En time fra Amalfikysten ligger Napoli, hvor du f.eks. kan opleve verdens ældste opera Theatro San Carlo, se en fodboldkamp i den italienske Serie A eller du kan besøge den berømte forsvundne by Pompei.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Aalborg: 30. aug – 6. sep 22 (7 NÆTTER)
HOTEL713,-
FLY226,-
I ALT939,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.425,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 713,- per person.

 


Hotel

Agriturismo Casa Cola ligger i Gragnano, ca 9 km fra Amalfikysten. Der er restaurant og terrasse med udsigt over Napoli-bugten. Der er gratis WiFi overalt på ejendommen, og der serveres italiensk morgenmad hver dag.

Samtlige værelser på Casa Cola har aircondition, tv, elkedel, værdiboks og egen indgang. Der er eget badeværelse med brusebad og hårtørrer.

Restauranten serverer retter fra Campania tilberedt med lokale råvarer.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

fra Aalborg: 30. aug – 6. sep 22

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365