fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Samos i sommerferien for kun 1.918,-


1 uge på Samos i sommerferien for kun 1.918,- pr. person inkl. fly og hotel med skøn beliggenhed!

Samos ligger længst mod øst i det Ægæiske Hav, og det er en af de grønneste og mest mangfoldige græske øer. Her finder I over 300 strande, men også naturlige kilder i bjergene der giver vand til platantræerne, olivenlunde, citrustræer og vingårde.

 

Se det gode tilbud her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 29. jun – 6. jul. 2022 (7 nætter)
Pris1.918,-

 


Hotel

 

 

De små lejligheder på Dimitris er perfekte, hvis du ønsker at holde ferie på græsk manér. Faciliteterne er begrænset, men med en førsteklasses beliggenhed er du tæt på både by og strand, hvor du finder alt, hvad du skal bruge til en dejlig afslappende ferie.

Kokkaris hyggelige bymidte ligger lige ved siden af lejlighedshotellet og her kan du vælge mellem hyggelige græske restauranter. Selvfølgelig bør du heller ikke gå glip af stranden, som også kun ligger et stenkast væk. I den hyggelige strandbar Reef kan du bestille kølige drinks og slappe af i skyggen. Har du lyst til at tage på eventyr, så står hotelejeren klar med gode råd og tips til alt det, Samos har at byde på.

 

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Samos


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

 

SE MERE HER:

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Samos. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365