fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Hamborg for kun 917,-


3 dages forlænget weekend i Hamborg for kun 917,- per person inkl. populært 4-stjernet hotel med morgenmad!

Kun en kort køretur fra Danmark ligger Tysklands næststørste by Hamborg. Byen bliver ofte kaldt “Nordeuropas Venedig”, da den bliver gennemskåret på kryds og tværs af utallige kanaler og floden Elben. Hamborg er som skabt til en weekendrejse. Her finder du et mix af klassiske gamle bygninger og ny vovet arkitektur og byen er lige noget for dig, hvis du er til shopping, kulturoplevelser eller bare nyder at opleve en energisk storby med sin helt egen karakter.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.833,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 917,- per person. Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

Det flotte 4-stjernede Dorint Hotel Hamburg-Eppendorf byder på rummelige, moderne værelser med aircondition og fladskærms-tv. Hotellets stilfulde Restaurant EPPO serverer morgenbuffet og et udvalg af internationale retter. Man kan også nyde en drink i Bar Seventy-two som er indrettet i åbent plan. Dorint Hamburg har en døgnåben reception. Gæsterne kan udforske det trendy Eppendorf-kvarter med de mange caféer, butikker, gallerier og barer.

Se mere til hotellet her:

 

Læs videre efter annoncen

Annonce

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Hamborg. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365