Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Gran Canaria med all inclusive for kun 1.932,-


Last minute: 1 uge på Gran Canaria med all inclusive for kun 1.932,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool og skøn beliggenhed!

Gran Canaria er et af vores favoritrejsemål. Her finder I utrolige klitlandskaber, ødemarker skabt af vulkansk aktivitet, langstrakte strande flankeret af palmer og charmerende bjerglandsbyer.

Se tilbuddet vi har fundet her:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund:  19. – 26. jun 22 (7 nætter)
Pris1.932,-

 

København:  22. – 29. jun 22 (7 nætter)
Pris3.307,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Det populære Relaxia Beverly Park, der ligger i et af de dejligste områder på Gran Canaria, tæt på de forskellige seværdigheder i Playa del Inglés. Det er et ideelt sted at nyde en ubekymret solferie. Hvilket du sågar kan gøre hele året rundt, da det behagelige klima byder på sol og varme selv i vintermånederne! Med stranden kun en kort gåtur derfra, er du perfekt placeret til at få mest muligt ud af ferien.

De smukt indrettede værelser på Relaxia Beverly Park er alle komfortable. De er indrettet i dæmpede farver og har alle deres egen balkon eller terrasse, nogle endda med havudsigt. Der er også masser af kulinarisk variation at finde; buffetrestauranten serverer dagligt et større udvalg af internationale måltider. Har du lyst til lidt action? Så er du kommet til det rette sted! Med en tennisbane, 5 swimmingpools, et spillelokale og minigolf vil unge og voksne kunne more sig dagen lang. Der er også masser af underholdning, så du kan kombinere de solrige dage og lune nætter med sjov og spil.

Se mere her:
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet meget gode tilbud fra Billund og København til Gran Canaria i juni måned.

Fra Billund: 19. – 26. jun 22

 

Fra København: 22. – 29. jun 22

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Kreta. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365