Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekendophold i Malmø for kun 351,-


Weekendophold i Malmø for kun 351,- per person inkl. flot 4-stjernet hotel med morgenmad og central beliggenhed!

Besøg Sveriges tredjestørste by Malmø på en storby-getaway i det sydlige Sverige. Malmø er fantastisk hyggelig og har gennem de sidste år fået en sand ansigtsløftning, der har gjort byen meget attraktiv med et stort shopping-, restaurant- og kulturudbud. Malmø kombinerer grønne parker og sandstrande med en rig kultur, historie og moderne kunst. Husk også at besøge det hyggelige Lilla Torg med caféer og restauranter omgivet af bindingsværkshuse fra 1600- og 1700-tallet.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 702,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 351,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

Elite Plaza Hotel Malmö ligger i en elegant bygning fra det 19. århundrede ved Gustav Adolf-pladsen og tilbyder gratis wi-fi, fitnesscenter og sauna.

De moderne indrettede værelser på Elite Plaza Hotel Malmö har alle aircondition, kabel-tv, te- og kaffefaciliteter samt badeværelse. Bishop’s Arms Pub serverer traditionelle pubretter samt et udvalg af særlige ølsorter og whisky. Med Elite Plaza Hotels centrale beliggenhed er der nem adgang til byens butikker, kulturelle tilbud og underholdning. Malmø Slot og dets smukke haver ligger blot 500 m fra hotellet.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Malmø

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365