Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage Rom, cruise og Barcelona for kun 1.765,-


4 dage i Rom, 3 dages cruise og 3 dage i Barcelona for kun 1.765,- per person inkl. alle fly, 3-stjernede hoteller og jomfrurejsen på det spritnye MSC Seascape med helpension!

Rom er en fascinerende og forførende by. Italiens pulserende hovedstad er en af Europas mest storslåede byer med en enestående kulturarv. Besøg alle de imponerende seværdigheder, nyd maden på de eminente restauranter og oplev den særlige romerske stemning og charme.

Barcelona er en flot og meget farverig by. Nyd den smukke arkitektur og den festlige La Rambla. Er du kunstinteresseret kan du nyde det eminente Picasso Museum, mens den sportsinteresserede bør besøge FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou. Nyd også ægte spansk tapas sammen med et godt glas vin, inden dagen måske slutter med et besøg på en af byens utallige barer eller diskoteker.

Cruiset er fra Rom til Barcelona med det spritnye MSC skib Seascape, der skal på dets jomfrurejse fra Rom til New York. Her skal skibes døbes af Sophia Loren. Det er også muligt at bestille det cruise. Se mere om det cruise i sektionen “Cruise”.

 

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Rom
Cruise(Rom til Barcelona)
Barcelona
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 16. – 23. nov 22 (7 NÆTTER)
HOTEL ROM296,-
FLY ROM169,-
CRUISE738,-
BARCELONA345,-
BARCELONA217,-
I ALT1.765,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet i Rom er 592,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 296,- per person.

Den samlede pris for hotellet i Barcelona er 689,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 345,- per person.

Hjemmesiden, hvor cruiset kan bestilles er på tysk. Vi foreslår, at man enten benytter sig af google translate eller ser vejledningen nedenfor. Prisen er 99,- euro per person, hvilket er ca. 738,- kroner.

 


Hotel i rom

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Colony Hotel, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a byder på pæne værelser.

SE mere HER:

CRUISE

Vi har taget udgangspunkt i et 3 dages cruise fra Rom (Civitavecchia) til Barcelona på skibet MSC Seascape. Skibet er spritnyt  og er et stort og flot skib med masser af mulighed for underholdning. Skibets længde er 339 meter og det vejer 170.000 tons. Der er plads til næsten 6.000 passagerer.

Prisen er for en indvendig kahyt, men der er mulighed for at opgradere til en udvendig kahyt (+298,- per person), balkon (+596,- per person) eller suite (1.863,- per person).

Helpension (Samtlige måltider samt vand, the, kaffe, juice og saft) indgår.

SE MERE HER
3 dages cruise18 dages cruise

Hjemmesiden er på tysk. Vi foreslår, at man enten benytter sig af google translate eller ser vejledningen nedenfor.

  1. Vælg antal personer, pakke og kahyttype.

 

2. Klik på videre.

 

3. Vælg evt. kahytnummer og klik videre. (Er det en X kahyt, så er det en garanteret kahyttype, men hvor man ikke selv kan vælge kahytnummeret).

 

4. Udfyld informationer på de rejsende og tilvælg evt. forsikring. Klik derefter på oversigt og betal, hvis de indtastede informationer er korrekte.


Hotel i Barcelona

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Hotel Viladomat by Silken, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på pæne værelser og central beliggenhed i Barcelona.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Vi har på vores flysøgningsmaskine fundet billige billetter fra København til Rom og Barcelona til København. Det er også muligt at flyve fra/til Billund, men det vil være med alternative rejsedage. F.eks. 14. – 25.11 eller 18. – 25.11.

København – Rom : 16. nov 2022

 

barcelona – københavn: 23. nov 2022

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rom og Barcelona: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365