Vi finder de bedste rejsetilbud

15 dage på Mallorca med all inclusive for kun 4.262,-


15 dage på Mallorca med all inclusive for kun 4.262,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed tæt på stranden!

Forkæl dig selv med en ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

se tilbuddet vi har fundet her:
Fra_BillundFra KøbenhavnFra_Aalborg
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

PRISoversigt

 

Billund: 28. sep – 12. okt 22 (14 nætter)
v/2 personer4.262,-

 

København: 27. sep – 11. okt 22 (14 nætter)
v/2 personer4.583,-

 

Aalborg: 27. sep – 11. okt 22 (14 nætter)
v/2 personer5.406,-


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Palma Bay Club, der ligger tæt på stranden og kun en kort gåtur fra hyggelige butikker og et livligt natteliv. Ud over enkle standardværelser har hotellet også superior-værelser. Når du bor i et superior-værelse, har du adgang til restauranten med showkøkken.

Slap af i solen på terrassen ved en af de forskellige pools. Hvis du kan lide sport og spil, kan du deltage i sjove sportsaktiviteter som volleyball, bordtennis og minigolf. For børn er der en dejlig legeplads, hvor de kan lege. Underholdningsteamet arrangerer også en masse aktiviteter for de små feriegæster i miniklubben.
God mad og drikke er i højsæde på dette hotel. Der kan købes forfriskende drikkevarer i en af barerne og lækre snacks i snackbaren. Ud over restauranten, hvor der hver dag serveres en omfattende buffet, kan du også vælge mellem pizza, noget lækkert fra grillen eller den orientalske restaurant.

SE MERE HER:
Fra_BillundFra KøbenhavnFra_Aalborg

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet billige rejser fra Billund, København og Aalborg til Mallorca:

 

FRA Billund: 28. sep – 12. okt 22

 

FRA københavn 27. sep – 11. okt 22

 

FRA Aalborg: 27. sep – 11. okt 22

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Mallorca. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365