Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge med Tour de France på flot campingplads for kun 746,-


Oplev Tour de France live på flere af de mest spændende bjergetaper for kun 746,- per person inkl. 1 uge på flot campingplads med pool og skøn beliggenhed midt i smuk natur!

Verdens hårdeste cykelløb finder i 2022 sted i fire lande: Danmark, Belgien, Schweiz og Frankrig. Eksperter har igen tilrettelagt et spektakulær tour-rute langs berygtede bjerge og betagende landskaber. Flere af Tourens bjergetaper ligger i området omkring Occitanie og Vacanceselect giver dig mulighed for at opleve en spændende tour-sommer, mens du bor på dejlige familievenlige campingpladser tæt på begivenhederne i verdens hårdeste cykelløb. Touren bliver ofte afgjort på disse bjergetaper så forvent spænding, intensitet og drama på højde med bjergene
Glæd dig til at opleve den unikke stemning omkring løbet, mens I også nyder en skøn ferie for hele familien. Det er lyden af sommer – live!

Vacanceselect har flere tilgængelige flotte campingpladser i Occitanie. Vi har taget udgangspunkt i Camping la Broissière, der ligger idyllisk og tilbyder pool og en lang række aktiviteter.

 

Se de gode tilbud hos Vacanceselect her

Den samlede pris for opholdet er 2.982,- for 4 personer, hvilket svarer til 746,- per person. Camping la Broissière kommer frem som nummer 6 blandt søgeresultaterne på Vacanceselects hjemmeside.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Bo. f.eks. på Camping la Broissière, der er en rigtig flot fransk campingplads lige ved den smukke flod Lot. Der masser af vandsjov på campingpladsen! Tag en forfriskende dukkert i poolen, fang en fisk i floden eller tage en tur i kano eller på SUP. Fra campingpladsen kan du også gå til landsbyen for at købe dine dagligvarer og her finder du også spisesteder. Du behøver ikke at gå langt før du støder på en idyllisk middelalder landsby med et rigtigt slot. Sainte-Eulalie-d’Olt er beliggende 10 minutters kørsel derfra.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Occitanie

Flere af Tourens hårdeste etaper bliver kørt i Sydfranske Occitaine fra 16.-23. juli. Du kan se en beskrivelse af etaperne hos TV2 her


mere information

Frankrig har fængslet feriegæster i årtier, hvor millioner stadig strømmer til sine fængslende byer, betagende bjerge, solbeskinnede strande og majestætiske landskaber hvert år. Med sin umiskendelige kultur, overdådige køkken og dejlige landskaber fanger det hjertet af besøgende både gamle og nye.

Vacanceselect er specialister i luksuscampingferier og har været Europas nummer et campingudbyder i 35 år. Her tilbydes der en fremragende service og luksuriøse indkvarteringer med et personligt præg. Vacanceselect er den unikke kombination af Europas bedste campingpladser med det største udvalg af faciliteter og unikke boliger, og den personlige service som er karakteristisk for Vacanceselect.

Vacanceselect har omhyggeligt valgt et stort udvalg af campingpladser, så du kan opdage og blive forelsket i hver forbløffende region i dette vidunderlige land. Med et fantastisk udvalg af indkvarteringsmuligheder, inklusive luksuriøse mobilehomes, Glamping telte og hytter, og førsteklasses svømmebassiner, restauranter og spændende underholdningsprogrammer, venter den perfekte tur på dig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365