Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på TUI Blue Sylt for kun 499,-


Ophold på det skønne 4-stjernede TUI Blue Sylt for kun 499,- per person inkl. overnatning og adgang til pool, spa og sauna!

TUI Blue Sylt er et skønt hotel tæt på stranden på øen Sild. Hotellet byder bl.a. på 2 restauranter, hvor du kan nyde udsøgte internationale specialiteter og frisktilberedte fiskeretter samt et flot spa-område med pool, sauna, dampbad og Kneipp-pool.
Alle lejlighederne på det 4-stjernede førsteklasses TUI BLUE Sylt har terrasse eller balkon og nogle af dem har desuden en vidunderlig udsigt til tidelandet og havet. Der er selvfølgelig gratis wi-fi overalt.
Omkring en tredjedel af øen Sild består af klitter og de udgør en skøn ramme for cykel og vandreture.  Langs øens østkyst kan man opleve Vadehavet og over 40 km hvide sandstrande strækker sig smukt langs øen.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 997,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 499,- per person.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


TRANSPORT

 

Du kan læse mere om transport til Sylt her


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365