Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Varbergs Kusthotell for kun 432,-


Ophold på det 4-stjernede Varbergs Kusthotell for kun 432,- per person inkl. morgenmad!

Varbergs Kusthotell blev oprindeligt opført som Kustsanatoriet Apelviken for næsten 120 år siden. I dag er hotellet, der består af 157 værelser og har en fantastisk beliggenhed helt nede ved stranden, en del af hotelkæden Comwell. Hotellet tilbyder Thalasso spa, dvs. spa med havvand og tang fra Kattegat, indendørs saltvandspool med 32 grader varmt vand samt et kalbadhus til vinterbadning ved havet. Her finder du bl.a. også en sauna og fodbad. Varberg Kusthotell blev i 2019 tildelt den prestigefyldte pris World Luxury Spa Award i kategorien “Luxury Thalassoterapi Spa”.

Byen Varberg ligger mellem Göteborg og Halmstad ikke langt fra Falkenberg Strandbad. Varberg er en populær ferieby med lange strande og hyggelige strandpromenader, hvor du i centrum kan gå i opdagelse i butikker og caféer samt hos de lokale kunsthåndværkere.

Se de gode tilbud her
Bemærk: Vælg “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den bedste pris på hotellet. Opholdet inkluderer morgenmad og spa kan tilkøbes for 325,- (469 SEK)

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

©Varbergs Kusthotell

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 11. – 12. september på det flotte Varbergs Kusthotell, der modtager fantastiske anmeldelser af de tidligere gæster. Værelserne på hotellet er flotte og komfortable og er indrettet i et indbydende nordisk design.

Se de gode tilbud her
Prisen er 864,- i et dobbeltværelse, hvilket er 432,- per person. Opholdet inkluderer morgenmad og Spa kan tilkøbes for 325,- (469 SEK)

 


alternative datoer

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 11. – 12. september 2022, men der er flere datoer med billige priser i september – oktober. Se listen af datoer igennem og find en dato der passer dig her:

Alternative datoer
15. – 16.918. – 19.925. – 26.929. – 30.9

Samt mange andre datoer i september og oktober…


Læs videre efter annoncen

Annonce


Transport

 

Fra Sjælland: Er du i bil, så ligger Varbergs Kusthotell kun ca. 2,5 timers kørsel fra København. Fra Nordsjælland er det oplagt at tage Helsingør – Helsingborgfærgen. Fra Helsinborg er der ca. 1,5 times kørsel til hotellet.

Det er også muligt at tage toget. Fra Københavns hovedbanegård tager til ca. 3 timer.

Fra Jylland: Er du i bil, så kan du f.eks. tage færgen fra Frederikshavn til Göteborg eller Grenaa til Halmstad. Det er også muligt at flyve billigt fra Billund til Göteborg.

Fra Göteborg og Halmstad er der ca. 1 times kørsel i bil eller tog.


Indtryk

©Varbergs Kusthotell

©Varbergs Kusthotell

©Varbergs Kusthotell

©Varbergs Kusthotell

©Varbergs Kusthotell

©Varbergs Kusthotell

©Varbergs Kusthotell


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365