Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Korfu i sommerferien for kun 1.349,-


8 dage på Korfu i sommerferien for kun 1.349,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og beliggenhed! – eller 15 dage for kun 2.412,-

Tag til Korfu hvis du ønsker en skøn sol- og badeferie med utallige dejlige strande og lyseblåt vand. Ud over strandene byder øen på smuk natur, hyggelige små byer og seværdigheder som klostret i Paleokastritsa, det arkæologiske museum i Korfu by og det berømte palads Achillion.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
8 dage15 dage
Husk at lade søgningen blive helt færdig! Vælg “Vores laveste pris” på trivago for at opnå den billigste pris på hotellet.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Pakkerejse 

Foretrækker du en pakkerejse, så kan du på Sunweb finde tilbud fra København og Billund i sommerferien til Korfu. Priserne starter på 2.705,- for 1 uge og 3.737,- for 2 uger.

SE MERE HER:
1 uge2 uger

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

AArhus: 24. jun – 1. jul 2022 (7 NÆTTER)
HOTEL807,-
FLY542,-
I ALT1.349,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.614,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 807,- per person.

 

AArhus: 24. jun – 8. jul 2022 (14 NÆTTER)
HOTEL1.921,-
FLY493,-
I ALT2.414,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.842,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.921,- per person.

 


Hotel 

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede hotel Seaside Resorts, der modtager gode bedømmelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på pool og god beliggenhed i gåafstand til stranden.

SE MERE HER:
8 dage15 dage

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Vi har på vores flysøgningsmaskine fundet billige billetter fra Aarhus til Korfu i sommerferien.

FRA aarhus: 24. jun – 1. jul 2022

 

FRA aarhus: 24. jun – 8. jul 2022

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Korfu. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Lej evt. en bil og udforsk den smukke ø på egen hånd. Den kan bestilles her. Tilpas dato og tider, så de passer med dine flytider.

SE MERE HER:

 


Korfu


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flerevoksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer en lille taske, men håndbagage eller bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365