Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage på Sicilien for kun 718,-


5 dage på Sicilien for kun 718,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med morgenmad, panoramaudsigt over havet, pool og privat strand!

Skønne Sicilien er en sand perle. Middelhavets største ø er ideel hvis du både vil nyde en badeferie på fantastiske strande og samtidig ønsker en aktiv ferie, hvor du kan vandre på vulkaner, nyde storslåede naturparker og besøge spændende kulturhistoriske monumenter.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 20. – 24.  jun 2022 (4 NÆTTER)
HOTEL675,-
FLY43,-
I ALT718,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.350,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 675,- per person. Vælg Laveste Pris på Trivago.

 


Hotel

 

La Playa Blanca Hotel & Ristorante ligger i Santo Stefano Di Camastra på Siciliens nordkyst. Der er fantastisk havudsigt fra den udendørs pool. De moderne værelser har aircondition, tv og balkon med udsigt over Middelhavet. Desuden er der eget badeværelse med toiletartikler og hårtørrer. La Playas restaurant har panoramaudsigt over havet og kan tilbyde både egnsretter og internationale retter.

 

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Sicilien:

FRA billund: 20. – 24.  jun 2022 (4 NÆTTER)


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Sicilien: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt en bil. Den kan bestilles her:

 

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365