Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Wroclaw for kun 364,-


4 dage i Wroclaw for kun 364,- per person inkl. fly og 3-stjernet lejlighedshotel!

Wroclaw er en af de ældste og mest spændende byer i Polen. Byen er mere end 1000 år gammel og mange steder i byen støder man på monumenter over byens spændende historie. Besøg f.eks. en af Europas ældste restauranter Piwnica Świdnicka, der menes at være åbnet omkring år 1273 eller en af Wroclaws mange andre restauranter, barer eller natklubber.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 26. – 29.  jun 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL313,-
FLY51,-
I ALT364,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 625,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 313,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Wood Creek Apartments, der ligger i Psie Pole-distriktet i Wrocław, 5 km fra Centennial Hall og 5 km fra Zoologisk Have. Der tilbydes gratis privat parkering på stedet samt gratis WiFi. Samtlige lyse og komfortable værelser og lejligheder har kedel. Der er tv med satellitkanaler i samtlige ferieboliger. Mod tillægsgebyr er det muligt at benytte den finske sauna og fitnessudstyret i bygningen. Ejendommen har gode forbindelser til Wrocławs centrum, og man kan køre til Grunwaldzki-pladsen på omkring 13 minutter. Nationalmuseet og Wrocław Domkirke ligger 7 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Wroclaw – Copernicus Lufthavn, 18 km fra Wood Creek Apartments.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Wroclaw:

FRA billund: 26. – 29.  jun 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Wroclaw: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt en bil. Den kan bestilles her:

 

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365